• Velkommen til det faglige netværk om Sport, Kunst og Kultur for Udvikling

  BESKRIVELSE

  Fagligt netværk: Sport, Kunst & Kultur for Udvikling

  Netværket er for partnerskaber, der anvender sport, kunst eller kultur som indgangsvinkel til at skabe varige forbedringer for individer og civilsamfund. Indsatserne vil typisk arbejde med sport, og/eller kunst og kultur som en forandrende kraft, der styrker organisering, sundhed og ligestilling og fremmer oplysning og kritisk tænkning.

  Målgruppe

  Medlemsorganisationer & organisationer med bevillinger om  Sport, Kunst og Kultur for udvikling, som har valgt at deltage i dette netværk.

  LÆRINGSMÅL

  Vi bliver klogere sammen gennem erfaringsudveksling og faglige oplæg med sport, kunst og kultur som fælles omdrejningspunkt.

  Bidrag

  Netværket er til for Jer organisationer, og gennem netværksmøderne og deltagelse online, har I rig mulighed for at sparre og udveksle idéer og materialer løbende. Nederst på denne side er et forum oprettet hvor I undervejs kan dele relevante idéer, arrangementer og materialer. 

  English participation

  The main working language of the thematic networks will be Danish. However, we know that there are non-Danish speakers among our members and grant-holders. Therefore, we will try to cater to English-speakers as well. Exactly how this will happen will depend on the number of English-speaking participants in the network. Therefore, you must register as an English-speaker if you do not speak Danish, so that we can plan accordingly.


  TILMELDING

  Du kan tilmelde dig mødet 31.maj (kl. 13.30-17.30) her.

  Netværkene er først og fremmest tænkt som en mulighed for at møde og netværke med andre i det fysiske rum. Det vil give det bedste udbytte, og derfor vi vil opfordre alle til at møde op fysisk, hvis det overhovedet er muligt. Vi ved dog også, at det for nogle deltagere ikke vil være praktisk muligt at komme til mødet på Vartov, f.eks. pga. stor afstand. Derfor er det også muligt at deltage i mødet online. Ønsker du dette, skal du vælge online, når du tilmelder dig. 

 • Baggrundsmateriale

  Præsentation: Elsebeth Krogh d. 31.05.23

  Verdensmål reference for netværket:

  5 – ligestilling mellem kønnene

  10 – mindre ulighed

  16 – fred, retfærdige og stærke institutioner

  3 – sundhed og trivsel


  • Gode grunde til at blive Fabo bruger