• Safeguarding: Dilemmaspil krydret med viden

  KURSUSBESKRIVELSE

  Safeguarding: Dilemmaspil krydret med viden
  Er det gået jeres næse forbi at hele verden har ret meget fokus på at beskytte de svageste? Nåh ja, der er måske nogle af de såkaldte verdensledere, der ikke helt har forstået alvoren af hvilken tilstand, verdens mest sårbare egentlig befinder sig i. Men os i civilsamfundet – vi skal have fejet for egen dør. Vær med her når vi skal forstå de centrale begreber i safeguarding – og det går ikke stille af sig. Gennem tricky dilemmaer og etiske spørgsmål, kommer I til at lære mere om, hvordan I som organisation og individer kan forholde jer til det.

  Målgruppe

  Kurset henvender sig til medlemsorganisationer, der ønsker at vide mere om safeguarding og styrke praksis i egen organisation, partnerskab og indsatser. Det er ikke en forudsætning for kurset, at man kender til safeguarding i forvejen.

  Læringsmål

  Deltagerne vil få øget kendskab til safeguarding og rum til at reflektere over dilemmaer og etiske spørgsmål, der relatere sig til safeguarding. Efter kurset vil deltagerne være bedre i stand til at arbejde aktivt med safeguarding i deres organisation, partnerskaber og indsatser.


 • Gode grunde til at blive Fabo bruger