• Bliv klar til at søge CCAM - Støtte til klimatilpasning

  KURSUSBESKRIVELSE

  Bliv klar til at søge CCAM - Støtte til klimatilpasning
  Climate integration tool

  Fra 2023 kan I søge CISUs Climate Change Adaptation Modality (CCAM) - en særlig støtteform der målretter sig mod tilpasning til klimaforandringerne.

  Hvis I oplever at jeres målgruppe i stigende grad påvirkes af klimaforandringer, som fx tørke, oversvømmelser, afgrøder der ikke opfører sig som de plejer, eller andet, så er den her nye støtteform måske relevant for jer.

  På kurset vil vi komme omkring hvad klimatilpasning er, herunder give konkrete eksempler på klimatilpasningsaktiviteter inden for forskellige sektorer. Vi vil se næremere på CCAMs fokusområder og prioriteter samt vinklingen af ansøgninger. Vi vil også gå i dybden med ansøgningsformatet og svare på spørgsmål til retningslinjerne, formater o.lign. 

  Vi gør opmærksom på, at I efterfølgende har mulighed for at få individuel rådgivning på jeres ansøgning.


  Målgruppe

  Alle der interesserer sig for klimatilpasning og gerne vil lære mere om CISUs kommende støtteform der specifikt retter sig mod arbejdet med klimatilpasning (climate change adaptation).

  Læringsmål

  Deltagerne har fået en solid indsigt i CCAM som støtteform, kendskab til krav og fortrolighed med ansøgningsformat og inspiration til relevante klimatilpasningsaktiviteter.


 • Forberedelse

 • Gode grunde til at blive Fabo bruger